Βαλεριάνος: "Μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω"

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε από το περίπτερο της Π.Α.Ε. στην SPORTEXPO για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να το κερδίσει και να κάνει το βήμα παραπάνω.

“Είναι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται, να βλέπεις φιλάθλους, παιδιά να είναι εδώ μαζί μας, να βγαίνουν φωτογραφίες, να ζούμε όμορφες στιγμές. Αυτός είναι ο αθλητισμός και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό.” Σημείωσε αρχικά ο διεθνής μπακ.

Για το γεγονός ότι οι αθλητές αποτελούν παράδειγμα για τα μικρά παιδιά: “Σίγουρα τα παιδιά είναι το καλύτερο παράδειγμα. Είναι τιμή μας και ευθύνη μας. Πολλά καλά έχει όλη αυτή η προσπάθεια.”

Για το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή: “Θα προετοιμαστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. θα βρούμε τα αδύνατα σημεία, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να κερδίσουμε το ματς.”

Για την πορεία του ΑΡΗ στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος: “Ο κόσμος θέλει τη ψηλότερη θέση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρώτος στόχος μας είναι η Ευρώπη. Μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.”

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, μέσω του ΑΡΗ: “Είναι τιμή μου, ο ΑΡΗΣ με έβαλε ξανά στο προσκήνιο. Δεν τελειώνει τίποτα ρδώ. Χρειάζεται δουλειά, για να έχεις διάρκεια.”

Για το ότι χρησιμοποιείται και στα δεξιά της άμυνας: “Όπου μου ζητήσει ο προπονητής εκεί θα παλέψω. Όπου με χρειάζεται η ομάδα”

Προτεινόμενα Άρθρα