Η ώρα της κρίσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μονόδρομος η νίκη για τους "κιτρινόμαυρους"

Η ώρα που θα κριθεί η 4η θέση, έφτασε. ΑΡΗΣ και Ατρόμητος κοντράρονται σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (19:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4), τρεις στροφές πριν πέσει η αυλαία της φετινής Super League. 

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους “κιτρινόμαυρους” εφόσον θέλουν να “μπουν” ξανά δυνατά στη διεκδίκηση της 4ης θέσης, απέναντι στους Περιστεριώτες οι οποίοι παίζουν σήμερα για δύο αποτελέσματα. 

Ολοι “μέσα” 

Η εβδομάδα κύλησε με μικροπροβλήματα για τον Σάββα Παντελίδη, τα οποία όμως δεν δυσκόλεψαν πολύ τη δουλειά του 54χρονου τεχνικού. Λάρσον, Μαρτίνες και Γιουνές ήταν οι τρεις που έπεσαν θύματα ίωσης που όμως δεν τους κράτησε γα πολύ μακριά από τις προπονήσεις. Ετσι συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του σημερινού αγώνα, διευκολύνοντας αρκετά το έργο του Παντελίδη.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

Πλήρης και ο Ατρόμητος

Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν και οι Περιστεριώτες στο σημερινό ματς. Ο Νταμίρ Κάναντι δούλεψε χωρίς προβλήματα όλες αυτές τις μέρες, προετοιμάζοντας την ομάδα του κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το παιχνίδι που εκτός απροόπτου θα κρίνει την 4η θέση. 

H αποστολή του Ατρομήτου: Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Μάντσον, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Ουγκράι, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Θεοδωράκης.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

ΑΡΗΣ-Ατρόμητος

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΒΟΗΘΟΙ
: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κων/ος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ΟΣ: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)

Προτεινόμενα Άρθρα