Ματς που έδειξε τον δρόμο για την επόμενη χρονιά

από AllAboutARIS

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει πως το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, εφόσον ο αρειανός το δει ψύχραιμα, μπορεί να αποδειχτεί εξόχως διδακτικό για την επόμενη μέρα.

Δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε για τον ΑΡΗ “κλείδωσε” η 5η θέση αφού η ήττα από τον Ατρόμητο έδωσε την 4η στην αθηναϊκή ομάδα. Όπως και τη σεζόν 2006-7 έτσι και φέτος, ο ΑΡΗΣ όχι μόνο επέστρεψε αλλά το έκανε εξασφαλίζοντας και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τηρουμένων των αναλογιών, των συνθηκών και των όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς που οδεύει στο τέλος της, το πρόσημο είναι θετικό. Ναι θα μπορούσε να πάει και καλύτερα αλλά θα μπορούσε με τις τρεις πολύ σοβαρές κρίσεις που πέρασε να ήταν και εκτός 5άδας.

Το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο εφόσον ο αρειανός το δει ψύχραιμα μπορεί να αποδειχτεί εξόχως διδακτικό για την επόμενη μέρα. Μπορεί κάλλιστα να φωτίσει το μονοπάτι το οποίο πρέπει να διαβεί ο ΑΡΗΣ για να κάνει του χρόνου το βήμα παραπάνω. Ποιο θα είναι αυτό θα το ορίσει το club και οι συνθήκες που θα διαμορφώσει ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι άμεσοι συνεργάτες του ώστε να επιτευχθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα