Πρώτα το ξεκαθάρισμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκάθαρη η άποψη των ανθρώπων της ομάδας για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές

Μετά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, επί της ουσίας έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την παρουσία του ΑΡΗ στην Ευρώπη. Ετσι το πλάνο της επόμενης μέρας θα αρχίσει να καταλαμβάνει μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων της ομάδας.

Οι αναζητήσεις παικτών προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς. Πρώτα όμως πρέπει να γίνει και το απαραίτητο ξεκαθάρισμα όσον αφορά το υπάρχον υλικό. 

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Δηλάδή για τις ικανότητες τους και ποιοι μπορούν να προσφέρουν στο κάτι παραπάνω που θα κληθεί να κυνηγήσει ο ΑΡΗΣ την επόμενη σεζόν. 

Πιο απλά, για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές έχουν κασταλάξει σε γενικές γραμμές όσον αφορά το μέλλον τους. Τόσο για αυτούς των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται όσο και για εκείνους που δεσμεύονται με συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν αλλά δεν είναι δεδομένο ότι κάποιοι θα τα εξαντλήσουν κιόλας.

Ολα αυτά βέβαια το πιο πιθανό είναι να δρομολογηθούν μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Μέχρι τότε θα έχουν ληφθεί και οι οριστικές αποφάσεις των “κιτρινόμαυρων”.

Η ομάδα άλλωστε έχει ακόμα δύο παιχνίδια μπροστά της και άπαντες οφείλουν να είναι προσηλωμένοι σε αυτά. Ο,τιδήποτε άλλο θα αποπροσανατολίσει την ομάδα από το σοβαρό φίνις που πρέπει να κάνει στο πρωτάθλημα. 

Προτεινόμενα Άρθρα