Ο Αργεντινός αισθάνεται καλύτερα και προσπαθεί να προλάβει το ματς στο φινάλε της σεζόν #ARISFC #ARIS

"Ανεβαίνει" ο Τόνσο και… τρέχει για Ξάνθη

Ο Αργεντινός αισθάνεται καλύτερα και προσπαθεί να προλάβει το ματς στο φινάλε της σεζόν #ARISFC #ARIS

Οι προπονήσεις που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα, αποτελούν και το ανασταλτικό παράγοντα στην περίπτωσή του

Ο Μάρτιν Τόνσο παραμένει για ακόμη μία εβδομάδα εκτός πλάνων του Σάββα Παντελίδη και πλέον… βλέπει το ματς κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Αργεντινός αισθάνεται καλύτερα και το μαρτυρά η εικόνα του στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Δεν είναι όμως ακόμα 100% έτοιμος συν ότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις που τον έχουν αφήσει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. 

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν ο Σάββας Παντελίδης έχει αποφασίσει εδώ και λίγο καιρό ότι δεν θα ρισκάρει με την περιπτωσή του, περιμένοντας ο παίκτης να αισθανθεί απολύτως καλά. Σωματικά αλλά και πνευματικά. 

Ο Τόνσο θέλει να προλάβει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, έχοντας ακόμα δύο εβδομάδες μπροστά του για να πετύχει αυτό τον στόχο. Αν όχι ως βασικός, τουλάχιστον ερχόμενος από τον πάγκο. Κάτι που θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει με την επιστροφή της ομάδας από την άδεια του Πάσχα.

Αυτοί πάνε Αγρίνιο
Προηγούμενο άρθρο Αυτοί πάνε Αγρίνιο
Επόμενο άρθρο Ο… αγαπημένος του Παναιτωλικός
Ο… αγαπημένος του Παναιτωλικός

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News