"Βάζει" ξανά το σοβαρό του πρόσωπο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλουν οι "κιτρινόμαυροι" απέναντι στους Αγρινιώτες

Τελευταία “έξοδος” στο φετινό πρωτάθλημα σήμερα για τον ΑΡΗ, ο οποίος στις 19:00 φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

Σε ένα ματς στο οποίο απουσιάζει το βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες, οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν μία καλή και σοβαρή εμφάνιση μαζί φυσικά με τη νίκη. Οτι δεν έχουν δηλαδή στις τελευταίες δύο αγωνιστικές και χρειάζονται τώρα για να κλείσουν όπως οφείλουν τη φετινή σεζόν. 

Ο Αγρινιώτες από την άλλη παίζουν για τελευταία φορά φέτος στην έδρα τους και υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα, ψάχνοντας μία νίκη γοήτρου απέναντι στον ΑΡΗ.

Ο προβληματισμός και τα “θέλω” του Παντελίδη

Ο προπονητής του ΑΡΗ μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν την περασμένη Κυριακή από την εικόνα κόντρα στον Ατρόμητο, έχοντας πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του. Για αυτό και ετοιμάζει αλλαγές σήμερα, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο και μία σοβαρή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ντάνιελ Λάρσον και τι ορόβλημα στο γόνατο που αντιμετώπισε, ήταν το μοναδικό ζήτημα που κλήθηκε να διαχειριστεί μέσα στην εβδομάδα ο προπονητής του ΑΡΗ. Ο Σουηδός όμως φώναξε “παρών” και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Souza, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

Το κίνητρο του Παναιτωλικού

Οι Αγρινιώτες δίνουν σήμερα το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για φέτος, στο απόηχο της είδησης ότι ο Τραϊανός Δέλλας στο φινάλε της σεζόν. 

Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μετά το φινάλε της σεζόν, δίνοντας ακόμη ένα κίνητρο στην ομάδα του για να πετύχει το κάτι παραπάνω στον ΑΡΗ και να φτάσει σε μία νίκη γοήτρου. 

Ο προπονητής των Αγρινιωτών κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς τον ανέτοιμο Άργκους και τους τραυματίες Τσοκάνη, Μοράρ, Καμαρά, Ηλία Γιαννιώτης και Νταλακούρα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Ντίας, Παρράς, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Λιάβας, Γκούγκα, Πάουλο, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά, Μπελεβώνης.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιτωλικός-ΑΡΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)

ΒΟΗΘΟΙ: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Γιώργος Παλαμίδας (Λακωνίας)

4ος: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Προτεινόμενα Άρθρα