"Φρεσκάρισμα" στην ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αλλαγές με επίκεντρο το μεσοαμυντικό κομμάτι από τον προπονητή του ΑΡΗ

Μία ενδεκάδα με αλλαγές και στόχο την βελτίωση της εικόνας του ΑΡΗ, ετοιμάζεται να παρατάξει σήμερα ο Σάββας Παντελίδης στο Αγρίνιο. 

Οι παρεμβάσεις του Ελληνα τεχνικού αφορούν και τις τρεις γραμμές, με επίκεντρο εκείνη της άμυνας όπου οι Σόουζα και Κόρχουτ θα είναι οι νέοι μπακ, πλαισιώνοντας τους Βέλεθ και Ρόουζ οι οποίοι θα είναι στα στόπερ και μπροστά από τον Χουλιάν Κουέστα. 

Ο Πορτογάλος έχει προβάδισμα έναντι του Τζανακάκη ώστε να επανέλθει στην ενδεκάδα. Κάτι που εφόσον γίνει, θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Νοέμβριο. 

Στα χαφ ο Μιτζέν Μπάσα θέτει υποψηφιότητα για να ξεκινήσει δίπλα στον Σιώπη αντί του Ματίγια. Κάτι που εφόσον γίνει θα είναι μία ευκαιρία του Παντελίδη στον Αλβανό ώστε να παρουσιάσει κάτι καλό μετά από καιρό. 

Η παρουσία του Λάρσον θα κρίνει τις επιλογές της επιθετικής γραμμής. Εάν ο Σουηδός δεν κριθεί 100% έτοιμος για το αρχικό σχήμα, Φετφατζίδης-Γκαρσία θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Νίκο Μαρτίνες θα επανέλεθει στην ενδεκάδα για να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Ντιγκινί.

Προτεινόμενα Άρθρα