Φιλικό μεν, αλλά σοβαρός και νικητής

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μοίρασε τον χρόνο ανάμεσα σε αρκετούς παίκτες ο Παντελίδης

Το φιλικό στον Βόλο μπορεί να ήταν αγγαρεία -πέραν της φιλανθρωπικής πλευράς του φυσικά- αλλά ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε σοβαρός και… χάλασε τη φιέστα του ΝΠΣ.

Οι “κιτρινόμαυροι” των πολλών αλλαγών και των ευκαιριών που έδωσε ο Σάββας Παντελίδης, επικράτησαν 1-0 των Θεσσαλών. Το γκολ το οποίο έκρινε την αναμέτρηση ήρθε δια ποδός Παυλίδη στο 42′, ο οποίος έστειλε με ωραίο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα μετά τη συνεργασία των Ανάκογλου και Φετφατζίδη. 

Ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να αυξήσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ αλλά στο 57′ το φάουλ του Παυλίδη βρήκε στο δοκάρι ενώ ο Μαρτίνες δεν αξιοποίησε την πάσα του 27χρονου μέσου λίγα λεπτά αργότερα και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. 

O Δημήτρης Ανάκογλου ήταν φυσικά από τα πρόσωπα του ματς επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση έστω και σε φιλικό. Οπως επίσης και οι… βενιαμίν.

Μαζί με τους παίκτες της 1ης ομάδας, ο Παντελίδης ¨τσέκαρε” και κάποιους “μικρούς” από την Κ-19. Μπαλικτσής (επιθετικός), Τσαγκαλίδης (αρ. μπακ) και Μέρο (αρ. μπακ) αγωνίστηκαν στο σημερινό φιλικό, με τον δεύτερο μάλιστα να παίρνει φανέλα βασικού. 

ΝΣΠ ΒΟΛΟΥ (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπουργάνης, Κραβαρίτης, Καρρίκι, Δόρης, Φράγκος, Κότο, Λούκας, Πίσπας, Καραγκιολίδης

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης) Αναγνωστόπουλος (46′ Καντιμοίρης), Τζανακάκης, Ρόουζ (46′ Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (72′ Μέρο), Ιντζόγλου (56′ Βαλεριάνος), Σαββίδης (72′ Μπαλικτσής), Φετφατζίδης (46′ Μαρτίνες), Ανάκογλου (61′ Κλεμέντε), Παυλίδης (61′ Σταμπουλίδης), Γιουνές (46′ Σταματής).

Προτεινόμενα Άρθρα