Ερχεται στο "Βικελίδης" η Uefa

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά τα μέσα Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της ομάδας, όπως αυτή ενημερώθηκε πριν από λίγες μέρες

Ο ΑΡΗΣ περιμένει σήμερα από το Κύπελλο το τυπικό της υπόθεσης για να μπει και επίσημα σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Με την Uefa να συμβάλλει και αυτή σε αυτό, το επόμενο διάστημα. 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε πριν λίγες μέρες την ΠΑΕ ότι μέσα στον Μάιο -με πιθανότερη ημερομηνία τις 21 του μήνα- θα βρεθεί ειδικό κλιμάικο στη Θεσσαλονίκη ώστε να επιθεωρήσει το “Κλεάνθης Βικελίδης”, εν όψει της επικείμενης συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά του Europa League. 

Ο ΑΡΗΣ θα είναι έτοιμος να τους παρουσιάσει όλο το πλάνο των έργων που θα γίνονται ήδη εκείνη την περίοδο υπό την επίβλεψη του Βαγγέλη Παντζαρτζίδη και της εταιρίας του, μαζί φυσικά με όσα θα ακολουθήσουν ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο στις αρχές Ιουλίου. 

Οι “κιτρινόμαυροι” θα περιμένουν να ακούσουν τους ανθρώπους της Uefa, όσον αφορά επιπλέον έργα τα οποία θα πρέπει να γίνουν ή διαφοροποιήσεις σε αυτά που έχουν ήδη προγραμματιστεί. 

Προτεινόμενα Άρθρα