Ενας μαχητής που δεν το έβαλε κάτω…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ευχάριστη παρουσία του χθεσινού φιλικού με τον ΝΠΣ Βόλου, ήταν δίχως δεύτερη σκέψη ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Μπορεί για κάποιους το χθεσινό ματς να είχε τον χαρακτήρα της… αγγαρείας. Για τον Ανάκογλου όμως που… διψάει για μπάλα, δεν ήταν ακριβώς έτσι. 

Μετά από περίπου δύο χρόνια ο Σερραίος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έστω και αν αυτό έγινε σε ένα φιλικό παιχνίδι. Και με την εμφάνισή του έδειξε ότι αφήνει πίσω ένα δύσκολο και μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο έδωσε τη δική του μάχη. 

Ενας ποδοσφαιριστής ο οποίος μέσα σε έναν χρόνο πέρασε τρεις φορές την πόρτα του χειρουργείου, με τελευταίο τον Απρίλιο του 2018. Αυτή τη φορά έκανε ακόμα πιο μεγάλη υπομονή και δεν τα παράτησε με στόχο να επανέλθει απολύτως υγιή, έχοντας δίπλα του όλο τον ΑΡΗ και τον Παναγιώτη Μπουτοβίνο ο οποίος ήταν κόντά του σε κάθε βήμα της αποθεραπείας του. Μαζί φυσικά και με το team της Smart Physio το οποίο ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την περίπτωσή του όσο αυτό ήταν στην ομάδα. 

Από τον περασμένο Γενάρη που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας, έδωσε το σύνθημα της επιστροφής του. Πλέον περιμένει και τα επίσημα παιχνίδια. Και αφού βγήκε δυνατός από τον “Γολγοθά” που ανέβηκε, τώρα ο νέος στόχος είναι να συνεχίσει την καριέρα του από εκεί που την άφησε. 

Προτεινόμενα Άρθρα