Ξεφτίλα χωρίς όριο η εύνοια τους… (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Μόνο ο διαιτητής είδε παράβαση και μετά το πρωτάθλημα, σειρά έχει το Κύπελλο των… Πρεσπών

Η ιστορία της… εξυγίανσης όχι μόνο δεν λέει να τελειώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά μετά το πρωτάθλημα των Πρεσπών φαίνεται ότι έχουμε και το Κύπελλο των Πρεσπών. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος το νέο διαιτητικό “σπρώξιμο” στον ΠΑΟΚ, προκειμένου ο δικέφαλος του Βορρά να φτάσει και στον τελικό του Κυπέλλου.

Παρακολουθήσαμε διαιτητικά “όργια” στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, καθώς ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο 47’ , στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.  Ένα γκολ το οποίο σημείωσε ο Τσιλιανίδης,με τον ρέφερι της αναμέτρησης να σφυρίζει φάουλ υπέρ του Ίνγκασον.

Ένα φάουλ το οποίο είδε μόνο ο Ευαγγέλου καθώς δεν υπάρχει καμιά παράβαση πάνω στον αμυντικό του ΠΑΟΚ και πραγματικά είναι ν’ απορεί κάποιος αναφορικά με το τι είδε ο ρέφερι και ακύρωσε το γκολ.

Ο αμυντικός του δικέφαλου έπεσε μόνος του στον αγωνιστικό χώρο και ο Ευαγγέλου σφύριξε φάουλ στον σκόρερ, χωρίς ο παίκτης του Αστέρα να έχει κάνει το παραμικρό.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η ομάδα της Τρίπολης είχε προηγηθεί στο σκορ στο 47’, αλλά ο Ευαγγέλου είχε διαφορετική άποψη και με την λανθασμένη του απόφαση επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Προτεινόμενα Άρθρα