Μητέρα περιγράφει στην τυφλή κόρη της το γκολ ανόδου της Άρσεναλ Σαραντί! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η συγκλονιστική ιστορία που συνδέεται με την άνοδο της Αρσεναλ Σαραντί στη μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής

Η Αρσεναλ Σαραντί πανηγυρίζει την επιστροφή της στα “σαλόνια” του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, ωστόσο την παράσταση στο παιχνίδι που της χάρισε την άνοδο έκλεψαν μία μητέρα με την 14χρονη κόρη της, η οποία αντιμετωπίζει εκ γενετής πρόβλημα όρασης. 

Η νίκη για την Άρσεναλ Σαραντί (0-1) ήρθε με πέναλτι στο 19ο λεπτό και η Κάρλα Χιμένες, όπως κάνει σε κάuε παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας, περιέγραψε στην κόρη της Μία όσα συνέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ του Γκάρατε. 

“Κάθε μητέρα ή πατέρας λέει ότι το παιδί του είναι το καλύτερο και εγώ πιστεύω ότι η κόρη μου είναι η καλύτερη όλων. Είναι τυφλή εκ γενετής και αυτό είναι το καλύτερο γκολ που έτυχε να της περιγράψω στην ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την περηφάνια που νιώθω όταν την βλέπω να το πανηγυρίζει”, έγραψε στο twitter. 

“Εγώ είμαι οπαδός της Αρσενάλ από τα 16 και η Μία, από τότε που ήταν στην κοιλιά μου. Από μικρούλα έρχεται μαζί μου στο γήπεδο. Πάμε πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια και αυτό το ματς δεν θα το χάναμε με τίποτα” πρόσθεσε.

Προτεινόμενα Άρθρα