Κλοπ: "Ο Βαλβέρδε έκανε τα πάντα σωστά κι εγώ τα πάντα λάθος"

από AllAboutARIS

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε κανένα παράπονο από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο "Καμπ Νόου" και παραδέχθηκε πως εκείνος έκανε λάθη από τον πάγκο, την ίδια στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα χειρίστηκε απόλυτα σωστά τις καταστάσεις του ημιτελικού…

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ στάθηκε στην τεράστια προσπάθεια της Λίβερπουλ στο πρώτο παιχνίδι με τους “μπλαουγκράνα” με διακύβευμα μια θέση στον τελικό της Μαδρίτης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως αντιμετώπισαν σωστά και δίχως υπέρμετρο σεβασμό τον Λιονέλ Μέσι, ενώ, εκείνος βρίσκει τρομερά χρήσιμο το παιχνίδι αυτό για τη συνέχιση της δουλειάς του…

“Προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Εμένα μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξαν οι παίκτες μου. Και πάλι όμως χάσαμε 3-0. Ο κ.Βαλβέρδε έκανε τα πάντα σωστά κι εγώ έκανα τα πάντα λάθος…” είπε αρχικά ο “Kloppo” και πρόσθεσε:

“Αν χάσουμε εκτός έδρας δεν είναι τόσο μεγάλο κακό, συμβαίνει. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν πετύχαμε γκολ. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας και γίνεται πολύ δύσκολη η ζωή μας. Ορισμένοι παίκτες μου κέρδισαν σεβασμό με τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Τα παιδιά μου δεν έδειξαν τόσο μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο και προσπάθησαν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Παίξαμε ποδόσφαιρο και μου άρεσε πολύ. Όλοι είναι εντυπωσιασμένοι με τη Μπαρτσελόνα, τους παίκτες της, το γήπεδο… Η πρόκληση είναι να μη δείχνεις τόσο μεγάλο σεβασμό. Πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, ακόμα κι αν ρεζιλευτείς με ένα “τούνελ”, όμως πρέπει να τολμήσεις. Ήμασταν γενναίοι στην άμυνα.

Όταν είχαμε τη μπάλα δεν ήμασταν πάντα εντυπωσιακοί, όμως ήμασταν καλοί. Είχαμε στιγμές δημιουργίας, αν και δεν γίνεται να κάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες για γκολ. Για εμένα είναι χρήσιμο αυτό το παιχνίδι και αυτό το σκορ για να δουλέψω στη συνέχεια…”.

Προτεινόμενα Άρθρα