Τα είπαν Γιουβέντους-Ίντερ για τον Ικάρντι!

από Γιώργος Γκάτος

Ολοένα και… φουντώνουν τα σενάρια περί μετακίνησης του Μάουρο Ικάρντι στην Γιουβέντους!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο εμπορικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, είχε συνάντηση στο Λονδίνο με τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ, Πιέρο Οσίλιο. Οι δύο άνδρες είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Άγιαξ, ενώ τα είπαν κατ’ ιδίαν οι δυο τους για την πιθανή μεταγραφή του Ικάρντι στην Γηραιά Κυρία.

Η Ίντερ δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με λιγότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Γιουβέντους δεν θέλει να δώσει περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ. Βέβαια, απόφαση δεν υπήρξε ούτε… κοινή γραμμή στις συζητήσεις των δύο ανδρών, ενώ από τη συνάντηση έλειπε ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, ο οποίος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του.

Την ίδια ώρα, στο τραπέζι φαίνεται πως έπεσε και το όνομα του Πάουλο Ντιμπάλα, σαν πιθανό αντάλλαγμα συν κάποια χρήματα από τη Γιουβέντους.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, για την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι, πως η παραμονή του θα κριθεί από τον προπονητή που θα βρίσκεται στον πάγκο της Ίντερ την επόμενη σεζόν. Και από τη στιγμή πως η παραμονή του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο των «νερατζούρι» είναι στο 50-50, οι ίδιες ακριβώς πθανότητες υπάρχουν και για τον Αργεντινό επιθετικό.

Προτεινόμενα Άρθρα