Αυλαία και "φεύγει" για Ευρώπη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι "κιτρινόμαυροι" αποχαιρετούν το κοινό τους, πριν επιστρέψουν το ερχόμενο Ιούλιο για το Europa League

Από τη νίκη στην βροχερή Λαμία, στην ντροπιαστική ήττα από τον Λεβαδειακό και το “διπλό” αναγέννησης κόντρα στην Ξάνθη. Μία χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα, δύσκολες στιγμές αλλά ένα ευχάριστον φινάλε. 

Ο ΑΡΗΣ ρίχνει σήμερα αυλαία στη φετινή σεζόν και έχοντας πετύχει ήδη τον ευρωπαϊκό στόχο του, σε ένα διαφορετικό απόγευμα με αντίπαλο την Ξάνθη στις 19:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ). 

Το αγωνιστικό κίνητρο μπορεί να απουσιάζει αλλά οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ολοκληρώσουν με χαμόγελα και ακόμη μία νίκη τις φετινές υποχρεώσεις τους, από τη στιγμή κιόλας που θα παίξουν για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό τους. 

Η αποστολή των… πρωταγωνιστών 

Ο Σάββας Παντελίδης δεν επέλεξε να δώσει ευκαιρίες αλλά να επιβραβεύσει τους παίκτες που… τράβηξαν το φετινό κουπί και έτσι επέλεξε μία αποστολή χωρίς εκπλήξεις και τις περισσότερες από τις βασικές επιλογές του. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Λάρσον, Βαλεριάνος. Ο Βέλεθ όπως αναμενόταν συμπεριλήφθηκε κανονικά ενώ μετά από καιρό επιστρέφει και ο Μάρτιν Τόνσο, όπως και ο Δημήτρης Ανάκογλου. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Souza, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Rose, Tonso, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Ανάκογλου.”

Η σωμένη Ξάνθη

Οι ακρίτες ήρθαν τελικά στη Θεσσαλονίκη χωρίς άγχος και πίεση για αποτέλεσμα, αφού εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα παρουσιαστούν και αδιάφοροι κόντρα στον ΑΡΗ, θέλοντας ένα καλό αποτέλεσμα στο φινάλε της χρονιάς. 

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Κασάδο ενώ επέστρεψαν οι Ντε Λούκας και Φασίδης.

Η αποστολή της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Ντίρεσταμ, Θυμιάνης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Φασίδης, Σουλεϊμάν, Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Κάστρο, Καντά

Η “ταυτότητα” του αγώνα

30Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

ΑΡΗΣ-Ξάνθη

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Τάσης (Ηπείρου)

ΒΟΗΘΟΙ: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Προτεινόμενα Άρθρα