Πιστός στον "κορμό" του

από Νίκος Παπαδόπουλος

O Σάββας Παντελίδης επιβεβαίωσε με τις επιλογές του για την αποστολή του σημερινού αγώνα, ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη.

Η απουσία αγωνιστικού κινήτρου δεν θα φέρει πολλές ροτέισον στην ενδεκάδα, με τον προπονητή του ΑΡΗ να επιβραβεύει όσους “κουβάλησαν” φέτος την ομάδα. Και η επιβράβευση θα είναι ένα πιο χαλαρό απόγευμα, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν .

Ετσι λοιπόν, ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, με τους Κόρχουτ και Ρόουζ να είναι οι σίγουροι στην άμυνα. Εφόσον δεν γίνει η έκπληξη με τον Βέλεθ, ο Δεληζήσης θα είναι ο παρτενέρ του Γάλλου στο κέντρο της άμυνας. Για το δεξί άκρο υπάρχουν οι επιλογές των Τζανακάκη και Σόουζα. 

Αμετακίνητο θα μείνει εκτός απροόπτου το δίδυμο των Σιώπη-Ματίγια στη μεσαία γραμμή. Στην τριάδα της επίθεσης ο Φετφατζίδης είναι η πρώτη επιλογή για να πλαισιώσει τον Γκαρσία στα εξτρέμ αντί του Λάρσον, με τον Μαρτίνες σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στην περίπτωση που γίνει κάποια έκπληξη με τον Τόνσο βασικό, ένας εκ των Μαρτίνες ή Φετφατζίδη θα μετατοπιστεί στα άκρα. 

Τέλος στην επίθεση, η επιλογή θα γίνει είναι και πάλι ανάμεσα σε Ντιγκινί και Γιουνές. Στην περίπτωση που ο δεύτερος πάρει φανέλα βασικού, ο Γάλλος θα οπισθοχωρήσει λίγο πιο πίσω.

Προτεινόμενα Άρθρα