Παντελίδης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, εντολή από πριν το πέναλτι του Σιώπη"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε ενθουσιασμένος με την απόδοση της ομάδας του, ευχαρίστησε τον κόσμο και διευκρίνισε την απόφαση να εκτελέσει το πέναλτι ο Σιώπης.

“Δύσκολα ενθουσιάζομαι με κάποια πράγματα αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών. Ευχαριστήσαμε και τον κόσμο που πλήρωσε εισιτήριο και ήρθε να μας δει. Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια και χρονιά. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα, οι άμυνες δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές και μπορούσαμε να πετύχουμε πράγματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους” τόνισε αρχικά.

Για τον βαθμό που είδαμε τον ΑΡΗ του Παντελίδη:

“Ασφαλώς από τα μέσα προς το τέλος του Ιανουαρίου, είδαμε μια διαφορετική ομάδα που προσπαθεί να παίξει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει. Με τρεξίματα και με συνοχή. Από τα μέσα του Ιανουαρίου η ομάδα ήταν εξαιρετική”.

Για την επόμενη σεζόν:

“Επειδή μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επεκταθούμε σε αυτό, ας μιλήσουμε σήμερα για το σημερινό παιχνίδι.”

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έκανε επιθετικό ρεκόρ 40 χρόνων:

“Θεωρώ ότι από την φύση της αυτή η ομάδα είναι αρκετά επιθετική και όταν έχεις τη βοήθεια απ’ έξω με καλούς παίκτες, θέλει δουλειά και συγκέντρωση για να πετύχεις πολλά. Ίσως το σκορ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας που ήθελε να τελειώσει το ματς.”

Για το αν υπάρχει περίπτωση να εκτελέσει ξανά δύο φορές πέναλτι ο Σιώπης:

“Γιατί όχι; (σ.σ. γέλια). Ήταν εντολή από πριν, ότι σε περίπτωση που ο ΑΡΗΣ κερδίσει πέναλτι, ένας εκ των τριών εκτελεστών θα ήταν ο Μανώλης (σ.σ. Σιώπης).”

Προτεινόμενα Άρθρα