Θέλουν και… θα τα βρουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι λέει η πλευρά του ποδοσφαιριστή

Ο Νίκο Μαρτίνες είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις παικτών των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και ο ΑΡΗΣ επιθυμέι να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. 

Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξελίξη χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία. Με την επιθυμία και των δύο πλευρών πάντως για να πορευτούν μαζί, να είναι δεδομένη. 

Από την πλευρά του παίκτη και συγκεκριμένα τον εκπρόσωπό του, Αλεξ Ντε Μπαρτόλο, αυτό που βγαίνει ότι δεν θα υπάρξει στο τέλος κάποιο πρόβλημα, όπως τόνισε και σε επικοινωνία που είχε μαζί του χθες το AllAboutARIS. Χωρίς να έχει να πει κάτι περισσότερο για αυτή την υπόθεσή ή για εκείνη του Γκαρσία τον οποίο επίσης εκπροσωπεί, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια νεότερη εξέλιξη. 

Το συμβόλαιο

Η διάρκεια του συμβολαίου είναι το ζήτημα που ίσως καθυστερεί αυτή τη στιγμή τις όποιες εξελίξεις, με την πλευρά του παίκτη να ζητάει διετές αλλά τον ΑΡΗ για την ώρα να μην είναι τόσο θετικός και να προτιμάει μονοετές ή 1+1. Με δεδομένο κιόλας ότι ο Μαρτίνες διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του. 

Παράλληλα υπάρχει και το οικονομικό στο οποίο δεν αποκλείεται ο ΑΡΗΣ να προτείνει ένα συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές από τις φετινές αλλά με κάποια μπόνους τα οποία υπάρχουν ως επιλογή. 

Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο οι δύο πλευρές φαίνεται ότι θα τα βρουν. Αυτό που μένει είναι να φανεί με ποιον, μέσα από τις συζητήσεις που ήδη γίνονται.

Προτεινόμενα Άρθρα