Φαν Ντάικ: "Απίστευτο αυτό που κάνει η Σίτι-Περήφανοι ό,τι κι αν γίνει"

από Γιώργος Γκάτος

Αποφασισμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που αναλογούν στη Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League δήλωσε ο Φαν Ντάικ.

Ο αμυντικός των “κόκκινων” τόνισε πως είναι απόλυτα ρεαλιστής -εκθειάζοντας παράλληλα τα τρομερά κατά την άποψη του επιτεύγματα της Σίτι-, αλλά ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο.

“Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Με τον τρόπο με τον οποίο παίζει όλη την σεζόν η Σίτι λογικό είναι να περιμένεις να κερδίσει και αυτό το ματς. Αυτούς τους κανόνες θέτει η Σίτι σε όλους μας στο πρωτάθλημα. Είναι εξαιρετικό και απίστευτο αν το κάνουν για δεύτερη σερί σεζόν αλλά ποτέ δεν ξέρεις, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο ματς με την Γούλβς. Ολοι μιλάνε για την Μπράιτον. Ωστόσο και εμείς πρέπει να κερδίσουμε την Γούλβς που φέτος δυσκολεύει τους πάντες”, επεσήμανε.

Στην συνέχεια ο Ολλανδός αμυντικός της Λίβερπουλ ρωτήθηκε για την απογοήτευση που πιθανώς θα υπάρξει εάν η Λίβερπουλ τελικά δεν κατακτήσει τον τίτλο και απάντησε χαρακτηριστικά: “Πρέπει να κρατήσουμε τα κεφάλια μας ψηλά. Εχουμε ένα ακόμη μεγάλο ματς. Ότι και να γίνει, ακόμα και να μην τα καταφέρουμε, αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα μας αλλά και το πώς παίξαμε μέσα στην σεζόν μπορούμε να είμαστε πολύ περήφανοι”.

Προτεινόμενα Άρθρα