Ο άλλος Παντελίδης που έβαλε τη "σφραγίδα" του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η φυσική κατάσταση και τα τρεξίματα του ΑΡΗ, αποτέλεσαν φέτος σημείο αναφοράς για τον ΑΡΗ, από την πρώτη στιγμή που ο Σάββας Παντελίδης ήρθε στην ομάδα.

Εκείνη την περίοδο κρίθηκε επιβεβλημένη μία αλλαγή σε αυτό το κομμάτι. Περίπου έξι μήνες μετά τα αποτελέσματα είναι μεφανή και τονίστηκαν για ακόμη μία φορά από τον προπονητή του ΑΡΗ, στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε. 

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Και κομβικό ρόλο στην αλλαγή αυτών, έπαιξε και ένας άλλος Παντελίδης. Οχι όμως ο Σάββας αλλά ο Σάκης. 

Ο γυμναστής του ΑΡΗ ήταν αυτός που επιφορτίστηκε με το συγκεκριμένο κομμάτι. Να αλλάξει την ένταση των παικτών και να φέρει την φυσική τους κατάσταση σε τέτοια επίπεδα που να επιτρέπουν στην ομάδα να τρέχει περισσότερο και να πιέζει για περισσότερη ώρα τον αντίπαλό της. Οπως και έγινε, κάτι που φανερώνουν οι αριθμοί και η απόδοση του ΑΡΗ στα περισσότερα παιχνίδια του 2ου γύρου. Αρα του πιστώνονται και τα αντίστοιχα credits για το δικό του κομμάτι ευθύνης, το οποίο μάλιστα κλήθηκε να διαχειριστεί εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Προτεινόμενα Άρθρα