Η σημασία των επιλογών και το VAR

από Γιώργος Γκάτος

Η ομάδα εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην διαδικασία των διακοπών. Όλος ο οργανισμός είναι πλέον σε στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης, αποφόρτισης με ορισμένες εξαιρέσεις.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής καλείται να ξεκουράσει τον οργανισμό του, να…καθαρίσει το μυαλό του και να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας κάπου στα μέσα Ιουνίου. Ο προπονητής επίσης με την λεπτομέρεια βέβαια ότι δεν μπορεί να…εξαφανιστεί αφού σε συγκεκριμένα ζητήματα οι κατευθύνσεις και τα “θέλω” του είναι απαραίτητα.

Οι φίλαθλοι ζουν τις καλύτερες στιγμές τους καθώς μπορούν με άνεση να κάνουν τις διακοπές τους και το μοναδικό σημείο στο οποίο θα δυσκολευτούν είναι η εξασφάλιση του…έξτρα απαιτούμενου μπάτζετ για ευρωπαικά ταξίδια αυτό το καλοκαίρι και με την ελπίδα ότι θα ψάχνουν και…έξτρα από Σεπτέμβρη και μετά.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που αυτή την περίοδο θα είναι στο φόρτε της προσπάθειάς τους. Με μία λέξη αυτό λέγεται…διοίκηση. Στην περίπτωση του ΑΡΗ, αυτοί που αυτή την περίοδο έχουν φωτιά στα μπατζάκια τους είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα