Εδώ θα χτιστεί ο ΑΡΗΣ της νέας σεζόν (pics)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του το διάστημα 01-12/07 στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Veluwe, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Γκέλντερλαντ, κοντά στο Άρνεμ.

Αρχικά, το πλάνο των ανθρώπων του ΑΡΗ προέβλεπε η προετοιμασία να γίνει στο Αϊντχόφεν , αλλά υπήρξε αλλαγή και θα γίνει, τελικά, στο Veluwe. Μέσα σε μία πλούσια δασική έκταση, σε υψόμετρο 110 μέτρων, ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του, θα προετοιμάσουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Η αποστολή, θα κατλύσει στο ξενοδοχείο “Fletcher Hotel Klein Switserland” το οποίο διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα για την αποθεραπεία μετά τις προπονήσεις και αίθουσα για την προβολή βίντεο ενώ στο κοντινό Άρνεμ, υπάρχουν οι προπονητικές εγκαταστάσεις “National Sport Institute Papendal, Arnhem, The Netherlands”. Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση, βρίσκεται και το γήπεδο της Φίτεσε. 

Με βάση την τοποθεσία, είναι πολύ πιθανόν η ομάδα να δώσει κι ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας με την Φίτεσε. Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας, θα γνωστοποιηθεί από την Π.Α.Ε., την επόμενη εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα