Μουρίνιο: "Δεν θέλω να είμαι συμπαθητικός"

από AllAboutARIS

Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα "L’ Equipe" ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να είναι συμπαθητικός.

Kοινώς, σε όποιον αρέσει, για τους άλλους δεν θα μπορέσει ο Πορτογάλος προπονητής που υποστηρίζει ότι ουδόλως ασχολείται με την άποψη που έχουν γι’ αυτόν. 

“Δεν θέλω να είμαι ο πιο συμπαθητικός, διότι αν είσαι, στους τρεις μήνες θα είσαι μαριονέτα και αυτό ποτέ δεν τελειώνει καλά. Ούτε, πάντως, πρέπει να είσαι ο προπονητής που θα προκαλεί συνεχώς καυγάδες” ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μαουρίσιο Ποτσετίνο λέγοντας: “Έχει κερδίσει κάτι ο Ποτσετίνο; Θαυμάζω τη δουλειά του, όπως κι εκείνη του Κλοπ, αξίζουν να κερδίσουν κάτι μεγάλο, όμως ένας από τους δύο δεν θα το κάνει. Ο Κλοπ θα παίξει στον τρίτο του τελικό, δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι πως θα νιώσει αν δεν κερδίσει ούτε τώρα.” 

Τέλος, ο “Special One”, αναφέρθηκε και στην επόμενη ομάδα της καριέρας του. 

“Η Παρί; Είναι αδύνατον. Δεν μπορείς να προπονήσεις μια ομάδα που έχει ήδη προπονητή. Θα μιλήσω με κάποιον σύλλογο όπου η πόρτα θα είναι ανοιχτή. Για τη Λιόν; Δεν το ξέρω. Δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί σέβομαι όλες τις ομάδες, τόσο εκείνες που με πιστεύουν, όσο κι αυτές που δεν το κάνουν.”

Προτεινόμενα Άρθρα