Ραντεβού με την ιστορία η Σίτι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, έφτασε

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη για τον αποψινό (19:00) μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ενάντια στη Γουότφορντ, αλλά και αποφασισμένη να γράψει το όνομά της στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου ως η πρώτη ομάδα που κατάφερε το εγχώριο τρεμπλ!

Ποτέ, καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει και τις τρεις διοργανώσεις του Νησιού. Οι «πολίτες» έχουν, λοιπόν, τεράστια ευκαιρία να γίνουν οι πρώτοι που θα πανηγυρίσουν τις κατακτήσεις των Πρέμιερ Λιγκ, Λιγκ Καπ και Κυπέλλου!

Επιπλέον, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στοχεύει ώστε να γίνει μόλις η τέταρτη στην ιστορία που κάνει… νταμπλ Κυπέλλων! Μέχρι στιγμής οι μόνες που κατάφεραν να πάρουν Λιγκ Καπ και FA Cup ήταν οι Άρσεναλ (1992-93), Λίβερπουλ (2000-01) και Τσέλσι (2005-06).

Από τη μεριά της η Γουότφορντ θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε τελικό Κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ, μετά το 1984 όπου ηττήθηκε από την Έβερτον με σκορ 2-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Σίτι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει εάν οι Ντε Μπρόινε και Φερναντίνιο μπορούν να προσφέρουν, ενώ δεδομένα απών θα είναι ο Μεντί. Για τη Γουότφορντ τα νέα είναι ευχάριστα όσον αφορά τον Χοσέ Χολέμπας, του οποίου η κόκκινη κάρτα στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ διαγράφηκε από την FA.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X