Φινάλε με στραπάτσο για τη Ρεάλ, άλωσε το “Μπερναμπέου” η Μπέτις (vid)

από AllAboutARIS

Ακόμη ένα γερό "χαστούκι" για τη Ρεάλ στο τελευταίο ματς της σεζόν, χάνοντας και από τη Μπέτις (0-2) μέσα στη Μαδρίτη με το κοινό να αποδοκιμάζει μετά την τρίτη ήττα της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Μία τραγική χρονιά για τη “βασίλισσα” σε όλα τα επίπεδα, είχε το φινάλε που της άξιζε. Μία ακόμη ταπεινωτική ήττα, αυτή τη φορά μάλιστα μπροστά στο κοινό της με “θύτη” τη Μπέτις και τους φίλους της να γιουχάρουν το συνονθύλευμα που δεν θύμιζε σε τίποτα την τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης. 

Ανύπαρκτη επιθετικά στο πρώτο μέρος η Ρεάλ, απείλησε μόλις μία φορά την εστία της αντιπάλου της, με τη Μπέτις να φτάνει από την πλευρά της δύο φορές κοντά στο γκολ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ -που άξιζαν- με τον Λορέν Μορόν μετά από εξαιρετική ασίστ του Γκουαρδάδο, ενώ στο 75′ ένας πρώην παίκτης της Ρεάλ, ο Χεσέ που μπήκε αλλαγή επτά λεπτά νωρίτερα, διπλασίασε τα τέρμα της ομάδας του από κοντινή απόσταση. 

Οι Ανδαλουσιάνοι διατήρησαν το υπέρ τους 0-2 χωρίς να αγχωθούν ιδιαίτερα, φεύγοντας νικητές από το “Μπερναμπέου” για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία. 

Στα αξιοσημείωτα από εκεί και πέρα ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε καν σαν αλλαγή ο Γκάρεθ Μπέιλ, στην -πιθανότατα- τελευταία σεζόν του στη Μαδρίτη. Στο φινάλε δε, καταχειροκροτήθηκε ο Κέιλ Νάβας, που φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Ρεάλ.

Να προσθέσουμε ότι τον αγώνα διηύθυνε ο σπουδαίος Ισπανός ρέφερι Ουνδιάνο Μαγένκο, στο τελευταίο ματς της καριέρας του.

Προτεινόμενα Άρθρα