Σε αυτές τις θέσεις… καίγεται

από AllAboutARIS

Οι τέσσερις μεταγραφικές προτεραιότητες του ΑΡΗ και το ΟΚ που θα καθορίσει την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αίσια έκβασή τους

Το πρωτάθλημα τελείωσε, οι ποδοσφαιριστές κάνουν ήδη χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας αλλά το θερμόμετρο του ενδιαφέροντος θα παραμείνει ψηλά αφού ήδη έχει αρχίσει να τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την νέα σεζόν που θα βρει τον ΑΡΗ να επιστρέφει και στην Ευρώπη. Το γεγονός μάλιστα ότι οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 25 Ιουλίου επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό που σε μεγάλο βαθμό θα έχει ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα για να έχει ο Σάββας Παντελίδης ένα αξιόμαχο υλικό στα χέρια του.

Δυο συν δυο είναι αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητες για τον Έλληνα τεχνικό και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, μετά την αίσια έκβαση της υπόθεσης Σούντγκρεν στο σύνολο των 7-8 παικτών που θα αποκτηθούν. Πρόκειται για παίκτες ενδεκάδας σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός φορ, ενός στόπερ, ενός εξτρέμ και ενός οκταριού. Τους τέσσερις αυτούς θέλει να τους έχει από την 1η μέρα στην προετοιμασία προκειμένου να είναι πλήρης στις θέσεις του άξονα και να δουλέψει πάνω στον αγωνιστικό πλάνο.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος επέστρεψε χθες το βράδυ από την Ιταλία και η ταυτόχρονη επιστροφή και του Θόδωρου Καρυπίδη από την Κίνα θα δρομολογήσει και τις πρώτες κινήσεις. Ο τεχνικός διευθυντής στις πέντε μέρες που παρέμεινε στο εξωτερικό έκανε μια σειρά από επαφές με ομάδες, τεχνικούς διευθυντές και ατζέντηδες «χτενίζοντας» την αγορά. Επιστρέφοντας στις αποσκευές του έχει φέρει αρκετά ονόματα – ακόμη και προσυμφωνίες με ποδοσφαιριστές- που ταιριάζουν τόσο στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ψάχνει αλλά και στα διαθέσιμο μπάτζετ και σε συνάντηση που θα κάνει με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Σάββα Παντελίδη (επιστρέφει κι αυτός μέσα στην εβδομάδα) θα καταλήξουν στους εκλεκτούς.

Προτεινόμενα Άρθρα