Το θέλει και το δείχνει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι προχωρημένες συζητήσεις με τον Καρυπίδη και ο ρόλος που είναι πιθανό να αναλάβει

Η στιγμή που ο Άγγελος Χαριστέας θα επιστρέψει στον ΑΡΗ, πλησιάζει. Και φάνηκε χθες με τα όσα δήλωσε στον “αέρα” του Libero 107,4 και στην εκπομπή “AllAboutARIS On AIR”. 

Μπορεί να μην είπε ξεκάθαρα ότι επιστρέφει. Η ατάκα του όμως ότι “αργά ή γρήγορα θα είμαι σίγουρα στην ομάδα” φανερώνει την πρόθεση του ιδίου αλλά και την εξέλιξη των συζητήσεων που έχει με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Συζητήσεις οι οποίες είναι αρκετά προχωρημένες. 

Η προτεραιότητά του βέβαια αυτή τη στιγμή, είναι οι εκλογές που βρίσκονται προ των πυλών. Εχει αφοσιωθεί εκεί, εκτιμώντας την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, θέλοντας να προσφέρει από το πόστο που θα του ανατεθεί. 

Ανάλογα με αυτό και τις υποχρεώσεις του, θα καθοριστεί ακριβώς και ο ρόλος του στον ΑΡΗ μετά τις εκλογές. Αναμένεται πάντως να αναλάβει ένα διευρυμένο πόστο, βοηθώντας ώστε να αλλάξει σταδιακά η λειτουργεία του ΑΡΗ σε αρκετά ζητήματα. Αγωνιστικής φύσεως και μη. 

Το σίγουρο είναι ότι έχει όρεξη να βοηθήσει και κάποιες ιδέες, όπως φάνηκε από τα όσα είπε χθες γενικά για το ποδόσφαιρο και τα συνέδεσε με τον ΑΡΗ. Μία προσθήκη η οποία εφόσον υλοποιηθεί, θα ανεβάσει το πρεστίζ της ομάδας, η οποία θα έχει στις τάξεις της μία προσωπικότητα ευρωπαϊκής εμβέλειας. 

Προτεινόμενα Άρθρα