Εργα εκσυχρονισμού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε μία λίστα-πρόκληση καλείται να ανταποκριθεί η εταιρία του Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, η οποία έχει αναλάβει το… λίφτινγκ του Κλεάνθης Βικελίδης.

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” εκσυγχρονίζεται. Οι απαιτήσεις της UEFA αλλά και κάποια “θέλω” του ΑΡΗ θα φέρουν σημαντικές αλλαγές στο γήπεδο, για τις οποίες οι εργασίες πλέον πραγματοποιούνται σε φουλ ρυθμούς. 

Πρόκειται για μία μακρά λίστα με μεγάλες και μικρές λεπτομέρειες οι οποίες θα αλλάξουν τη μορφή του γηπέδου. Αλλές με μεγαλύτερο και άλλες με μικρότερο βαθμό δυσκολίας. 

Στην πρώτη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι δύο χώροι που θα δημιουργηθούν ανάμεσα στις θύρες 1-2 και 2-3. Σημαντικό έργο είναι και οι χώροι πρώτων βοηθειών σε κάθε θύρα, οι χώροι για τα ΑΜΕΑ, τα τουρνικέ , η στεγάνωση του σκεπάστρου αλλά και η επέκταση της Θύρας. 

Μία καινοτομία, μικρή ως λεπτομέρεια, αλλά σημαντική θα έχει να κάνει με τον φωτισμό του γηπέδου, αφού το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα γίνει το πρώτο στην Ελλάδα το οποίοο θα χρησιμοποιήσει φώτα τεχνολογίας LED. Για τα οποία φυσικά θα δαπνηθούν και περισσότερα χρήματα. 

Οι περισσότερες λεπτομέρειες αφορούν τους εσωτερικούς χώρους και οι οποίες θα μετραέψουν σταδιακά το “Βικελίδης” σε εργοτάξιο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα