ΟΦΗ – Πλατανιάς πράξη δεύτερη

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΟΦΗ και Πλατανιάς τίθενται αντιμέτωποι την Τετάρτη (22/5 19:00 Novasports 1) στο δεύτερο μεταξύ τους μπαράζ προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η τελευταία ομάδα που θα συμπληρώσει το παζλ της Super League για την σεζόν 2019-2020.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το πρώτο ματς μπαράζ μεταξύ του Πλατανιά και του ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να τίθενται εκ νέου αντιμέτωπες αυτή τη φορά στο Ηράκλειο και στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με έπαθλο το τελευταίο εισιτήριο για την Super League την επόμενης σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου Χάιμε Βέρα δεν θα έχει στην διάθεση του, για τον συγκεκριμένο αγώνα τον Μιχόγεβιτς που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, αλλά και τους Ποτουρίδη, Δεληγιαννίδη και Κομεσίδη που έμειναν επίσης εκτός. Αντίθετα στην αποστολή τέθηκαν οι Στρέζος και Φερέιρα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιάννη Τάτση μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε αυτά τον Νίλι, όπως και τους Ρουσσάκη, Σάαντο, Λουκίνα και Μάικιτς οι οποίοι παρότι προπονήθηκαν χαλαρά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα