Με Σιώπη, Βαλεριάνο και ακόμη 13 ποδοσφαιριστές η Εθνική

από Γιώργος Γκάτος

Τα επόμενα δύο ματς για την προκριματική φάση του Euro 2020 πλησιάζουν και η Εθνική βρίσκεται στην Ολλανδία για μίνι-προετοιμασία, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει 15 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Όλους τους διαθέσιμους παίκτες του -15 συνολικά- πήρε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην μίνι-προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει η Εθνική Ελλάδας στην Ολλανδία, ενόψει των επόμενων δύο αγώνων της προκριματικής φάσης του Euro 2020 κόντρα σε Ιταλία (9/6) και Αρμενία (11/6).

Η “γαλανόλευκη” έκανε το ταξίδι στις Κάτω Χώρες μετά τη σύμφωνη γνώμη των Μπασινά – Γιαννακόπουλου αφού εκτιμήθηκε πως ακόμη και αν δεν είναι εξ αρχής όλοι οι διεθνείς στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, η μίνι αυτή προετοιμασία θα επιτρέψει στην ομάδα να δουλέψει απερίσπαστη κάτω από καλές καιρικές συνθήκες για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Οι 15 διεθνείς που βρίσκονται εκεί από το πρωί της Τετάρτης είναι όσοι αγωνίστηκαν στη Super League και πρόκειται για τους: Μάνταλο, Μπάρκα, Μπακασέτα, Πέλκα, Πασχαλάκη, Κουρμπέλη, Βαλεριάνο, Ντουρμισάι, Κώτσιρα, Σιώπη, Κούτρη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Μασούρα και Κουλούρη.

Σταδιακά, από τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι. Μαυρίας και Κολοβός στις 24 Μαΐου, Σταφυλίδης στις 25 Σάμαρης, Π. Βλαχοδήμος και Ζέκα στις 27 ενώ Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Δώνης στις 3 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόβα τζενεράλε της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro θα πραγματοποιηθεί στις 30/5 με αντίπαλο την Τουρκία στην Αττάλεια.

Προτεινόμενα Άρθρα