Απαρχή εξελίξεων…

από Γιώργος Γκάτος

Αν κάποιος παρακολουθούσε το προηγούμενο διάστημα τις δημοσκοπήσεις τότε σε κάθε περίπτωση ξέρει πάρα πολύ καλά ποιος τον κορόιδεψε και προσπαθούσε να τον αποπροσανατολίσει με…fake προβλέψεις.

Σε μία δημοσκόπηση πάντα πρέπει να βλέπεις για ποιον γίνεται. Ποιος την έχει παραγγείλει. Όσοι,λοιπόν, προέβλεπαν στις ευρωεκλογές 2 μονάδες προφανώς και πρέπει στις προσεχείς βουλευτικές να πάνε για…διακοπές.

Είναι ξεκάθαρο ότι διάφορες εταιρίες και διάφορα ΜΜΕ επέλεξαν στρατόπεδο και ανάλογα…χόρευαν. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάζω πχ κάθε μέρα 100 κείμενα εναντίον του Ταχιάου και άλλα τόσα υπέρ του Ορφανού στην Θεσσαλονίκη και να…ενημερώνομαι ότι ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού που το μισό του ψηφοδέλτιο είναι…ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Τελικά από ότι φαίνεται μένει τρίτος, αλλά ας περιμένουμε και το 8% των εκλογικών τμημάτων. Τώρα φυσικά όλοι αυτοί θα γίνουν…Ζέρβας. Αν βγει ο Ταχιάος την Κυριακή θα έχει κερδίσει η ΝΔ, αν χάσει θα έχει νικήσει ο ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή ο Αρειανός Τζιτζικώστας πήρε στην Μακεδονία ένα μικρό ποσοστό του 62% με τον Άγγελο Χαριστέα να κάνει πάρτυ, ενώ ο κ. Γιαννούλης που βγήκε με φωτογραφία “Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη” για το πρωτάθλημα του συμπολίτη παλεύει να φτάσει το 12%!

Προτεινόμενα Άρθρα