Τα τμήματα υποδομής… φωνάζουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ώρα που τα φώτα πέφτουν δικαιολογημένα στην πρώτη ομάδα, τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ συνεχίζουν να… συλλέγουν διακρίσεις φέτος.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι η Κ-14 με την κατάκτηση του Elite Neon Cup, έχοντας κατακτήσει ήδη και το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. Με την Κ-12 να συμμετέχει επίσης στο τουρνουά της Κορίνθου αλλά να χάνει στον τελικό. 

Η Κ-17 άγγιξε την υπέρβαση αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Super League. Σε αυτό βρέθηκε η Κ-15 φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου δεν κατάφερε να σηκώσει το πρβτάθλημα. 

Η Κ-19 από την πλευρά της επέλεξε πέρυσι έναν εναλλακτικό δρόμο. Επένδυσε δηλαδή σε παιδιά τα οποία είναι ένα χρόνο μικρότερα από την πλειοψηφία αυτών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Νέων. Παιδιά που συνέλεξαν παραστάσεις, “ζυμώθηικαν” σε αυτό το επίπεδο και υπάρχει η αισιοδοξία ότι την επόμενη χρονιά θα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. 

Ολα τα παραπάνω, με τίτλους ή όχι, είναι μία… φωνή. Οτι στα “φυτώρια” του ΑΡΗ υπάρχει το ταλέντο που απλά περιμένει να αξιοποιηθεί. Να δουλευτεί κατάλληλα και εν καιρώ ο ΑΡΗΣ να ωφεληθεί αγωνιστικά ή οικονομικά. Ενα μεγάλο κέρδος, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην ευρωπαϊκή έξοδο της 1ης ομάδας για την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Προτεινόμενα Άρθρα