Ρονάλντο: "Είχα όνειρο ν’ αγοράσω μια ομάδα"

από Γιώργος Γκάτος

Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ακολούθησε τον τομέα της προπονητικής

Ο θρύλος του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα Marca μίλησε για την ζωή του, απάντησε στο ερώτημα γιατί επέλεξε τoν δρόμο του Προέδρου της Βαγιαδολίδ και όχι του προπονητή, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Εμπαπέ και τέλος στάθηκε στην Εθνική Βραζιλία με αφορμή το προσεχές Κόπα Αμέρικα.

Ο κορυφαίος Βραζιλιάνος επιθετικος μίλησε:

Για τη ζωή του ως πρόεδρος: “Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών προσπαθώ να κρύβω την εικόνα μου καθώς επηρεάζει πολύ τους παίκτες και τους οπαδούς θεωρώ. υποφέρω. Υποφέρω πολύ περισσότερο από ό, τι ένας παίκτης. Ως παίκτης, η κατάσταση ήταν στα χέρια μου”.

Για την επιλογή της θέσης του πρόεδρου και όχι του προπονητή: “Δεν ήμουν ποτέ ενθουσιασμένος με την ιδέα να είμαι προπονητής. Ακόμα και η ρουτίνα του να είσαι προπονητής είναι χειρότερη από αυτή του παίκτη. Παρακολουθώ περισσότερο το προφίλ διαχείρισης και εμπορίας και είχα το όνειρο να αγοράσω μια ομάδα”.

Για τον Εμπαπέ: “Τον αγαπώ. Είναι γρήγορος, είναι ικανότατος και είναι μόλις 20 ετών”.

Για την Εθνική Βραζιλίας: “Είμαστε στο σπίτι μας, ο Τίτε έχει σπουδαίους παίκτες. Το έθνος περιμένει πολλά πράγματα από τα αστέρια της Βραζιλίας”

Προτεινόμενα Άρθρα