"Μπορεί να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο για μία καλύτερη πρόταση"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το όνομα του ΑΡΗ συνεχίζει να "παίζει" αρκετά στη Σερβία ελέω Μίλαν Γέβτοβιτς, με τον έναν εκ των εκπροσώπων του παίκτη να παίρνει θέση και αυτός.

Συγκεκριμένα ο Ιβάν Ντούντιτς δεν ήταν τόσο ξεκάθαρος για το μέλλον του πελάτη του. Αναφέρθηκε και στον ΑΡΗ, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να περιμένουν ακόμα και μέχρι τον Αυγούστο. 

“Είχα μία επαφή με τον Ερυθρό Αστέρα και θα υπάρξει μία ακόμα πριν την προετοιμασία. Μου είπαν ότι θέλουν να τον δουν, γιατι δεν πήρε πολλές ευκαιρίες φέτος. Δεν θα πω ότι έκαναν λάθος, όμως ίσως και να ισχύει. Δούλεψε, δεν μιλούσε και και όταν του δόθηκε η ευκαιρία έδειξε τις ικανότητές του“, δήλωσε αρχικά ο Ιβάν Ντούντιτς στην ιστοσελίδα “sportske.net”, για να αναφερθεί εν συνεχεία και στην περίπτωση του ΑΡΗ.

“Θα δούμε, είναι ακόμα ανοικτό. Εχουμε κάποιες προσφορές από δύο-τρια κλαμπ που μας κάλεσαν, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε με τον Αστέρα.

Ο Αστέρας θέλει να το αφήσει. Εμείς θέλουμε ο ποδοσφαιριστής να παίξει. Και το θέλεις και ο ίδος. Μπορεί να μην φύγει και τώρα και να περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο για μία καλή πρόταση”, είπε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του παίκτη

Προτεινόμενα Άρθρα