Οπαδός της Λίβερπουλ παλεύει με τον καρκίνο για να δει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Έβανς είχε συγκεντρώσει 10.000 λίρες για χάρη του τελικού, έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ακύρωσε το ταξίδι του με το εν λόγω ποσό να προορίζεται για την κηδεία του

Ο Ντέιβ Έβανς είναι οπαδός της Λίβερπουλ. Τον Δεκέμβριο μετακόμισε από το Κόβεντρι και την Αγγλία στην Νέα Ζηλανδία, όπου δύο μήνες αργότερα διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω. Μετά την ανατροπή – πρόκριση της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο ίδιος έκλεισε ξενοδοχείο στην Μαδρίτη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του, προκειμένου να κατακτήσει το 6ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της.

Ωστόσο οι χημειοθεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε ο ίδιος δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τους γιατρούς από την πλευρά τους να μην του δίνουν μεγάλο διάστημα ζωής. Ο Έβανς είχε συγκεντρώσει 10.000 λίρες για χάρη του τελικού, έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ακύρωσε το ταξίδι του με το εν λόγω ποσό να προορίζεται για την κηδεία του.

Πλέον ο ίδιος δίνει αγώνα για να μείνει ζωντανός, ούτως ώστε να δει και από την τηλεόραση τον τελικό της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ. “Λαμβάνουμε ήδη κάποια video, αλλά το όνειρό του θα ήταν να πάρει μήνυμα από τον Στίβεν Τζέραντ” ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του, με τον ίδιο να έχει δεχτεί μέχρι στιγμής μηνύματα στήριξης από τους Στιβ Μακμάχον, Τζέιμι Ρέντναπ, Τζον Όλντριτζ και Ρόνι Γουίλαν

Προτεινόμενα Άρθρα