Ερχεται ο μάνατζερ του Γέβτοβιτς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Υπάρχουν προτεραιότητες για τον εξτρέμ, αλλά στον ΑΡΗ θέλουν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και με την πλευρά του Σέρβου

Η θέση του δεξιού εξτρέμ είναι μίασ από τις προτεραιότητες του ΑΡΗ μεταγραφικά, έχοντας ξεχωρίσει τις τελευταίες μέρες δύο-τρεις πολύ καλές περιπτώσεις.

Στις εναλλακτικές των “κιτρινόμαυρων” βρίσκεται και Μίλαν Γέβτοβιτς, με την πλευρά του οποίου θα έχουν συνάντηση στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. 

Συγκεκριμένα ο Ιβαν Ντούντιτς, ένας εκ των δύο εκπροσώπων του παίκτη, αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. 

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να ρίχνει αλλού το βάρος για τα εξτρέμ αλλά θέλει να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού και να παραθέσει τα δεδομένα ως έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και η πλευρά του Γέβτοβιτς, από τη στιγμή που υπάρχει στη μέση και ο Ερυθρός Αστέρας. Την ώρα που πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει κάνει μία πρώτη κουβέντα με τη Μαγιόρκα και μία ομάδα της Ρωσίας, αλλά δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην προοπτική του ΑΡΗ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ψάχνει μία ομάδα που θα του δώσει βασικό ρόλο. Αυτό δηλαδή που δεν βρήκε πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα