Η σημασία του προγραμματισμού…

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για την πορεία του προγραμματισμού στον ΑΡΗ και την σημασία του και…χτυπάει με υστερόγραφο…εκλογών!

Ένα από τα βασικά πράγματα για τα οποία έχω αρθρογραφήσει από αυτή την γωνιά έχει να κάνει με την ανάγκη οργάνωσης του ΑΡΗ σε πολλά επίπεδα. Αναφορές που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια σε συγκεκριμένα ζητήματα…εξωαγωνιστικά που όμως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της ομάδας, του προπονητή, του ποδοσφαιριστή. Ο ΑΡΗΣ είναι βέβαιο ότι κινείται πολύ πιο οργανωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί για κάποιους να φαίνονται αυτονόητα ορισμένα πράγματα, αλλά με δεδομένο ότι και πολλά χρήματα απαιτούνται-πόσο μάλλον όταν δεν…πουλάνε εμπορικά-και πολλές φορές δεν αξιολογούνται όπως πρέπει, περνάνε σε δεύτερη μοίρα. 

Π.χ. πέρσι ο Καρυπίδης και ο Διαμαντόπουλος άκουγαν μπινελίκια κατά την διάρκεια του ματς με την Λαμία γιατί η ομάδα δεν έπαιζε καλά. Τα όσα εγκωμιαστικά σχόλια είχαν εκφραστεί για την ολοκληρωτική ανακατασκευή του Ρυσίου, τον νέο σύγχρονο ευρωπαικών προδιαγραφών χλοοτάπητα στο Βικελίδης, την πρόοδο σε ζητήματα καθημερινότητας της ομάδας, την διευθέτηση πολλαπλών υποχρεώσεων με πενιχρά έσοδα στις μικρότερες κατηγορίες, την εξασφάλιση αδειοδότησης παρά τις αντίθετες προβλέψεις (με τις γνωστές τρικλοποδιές τύπου χωρίς εκκαθάριση δεν παίρνεις άδεια ή δεν παίζεις Ευρώπη) ήταν σα να μην υπάρχουν.

Προτεινόμενα Άρθρα