Οι προτεραιότητες και η τελική ευθεία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ώρα της προετοιμασίας πλησιάζει και στον ΑΡΗ θέλουν μέχρι τότε να έχουν πετύχει τον στόχο που είχαν θέσει

Οπως είναι γνωστό, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν αποφασίσει ότι μέχρι τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας θα έχουν τελειώσει με τις μεταγραφικές προτεραιότητες που είχαν θέσει. Δηλαδή τον Ντουάρτε και τις άλλες τρεις θέσεις που εκκρεμούν αυτή τη στιγμή. 

Στόπερ, εξτρέμ και φορ είναι οι τρεις υποθέσεις τις οποίες στην Αλκμήνης θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν μέσα στην εβδομάδα ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης, όπως συζητήθηκε και στην χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε. Και αν όχι και τις τρεις, τουλάχιστον τις δύο από αυτές. 

Και στις τρεις θέσεις υπάρχουν πρώτες επιλογές και άλλες 2-3 εναλλακτικές που είναι έτοιμες να ενεργοποιηθούν από τους “κιτρινόμαυρους”. Αυτή που έχει τη δική της ιδιαιτερότητα είναι της άμυνας, αφού ο ΑΡΗΣ περιμένει παράλληλα και τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Λίντσεϊ Ρόουζ. 

Ο Γάλλος δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει ελεύθερος και ο χρόνος θα αρχίζει να πιέζει σε λίγες μέρες τον ΑΡΗ, ο οποίος ενδεχομένως να αναγκαστεί να βγει για δύο στόπερ στην αγορά εφόσον δεν κάνει πίσω η Λοριάν. 

Προτεινόμενα Άρθρα