Ντουάρτε: "Θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανάρτησε ένα βίντεο με δηλώσεις του 28χρονου μέσου

Ο Λερίν Ντουάρντε ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα το πρωί από τους “Κιτρινόμαυρους” και λίγες ώρες αργότερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δημοσίευσε τις πρώτες του δηλώσεις.

Παρακολουθήστε το βίντεο μέσα από την Yellow TV.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε: “Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κόσμος. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ φανατικό κοινό και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω χαρά σε αυτό τον κόσμο”.

Για τον λόγο που ήρθε στον ΑΡΗ:

“Όταν οι εκπρόσωποι μου μου μίλησαν για τον ΑΡΗ, αμέσως μου  κινήθηκε το ενδιαφέρον και ήθελα να ψάξω πράγματα για την ομάδα. Είδα διάφορα βίντεο, έψαξα για την ιστορία της. Από την στιγμή που έγινε η προσέγγιση ήθελα να έρθω να τα δω όλα από κοντά. Την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο. Μου άρεσαν όλα, πολύ!”

Για το ποιο από τα στοιχεία που μάζεψε, τον παρακίνησε να έρθει:

“Έχω τρελαθεί με τον κόσμο στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυιο. Θέλω να ζήσω και από κοντά όλη αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ακόμη και η υποδοχή που μου έγινε στο αεροδρόμιο ήταν πολύ θερμή”.

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο:

“Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να κάνω ακόμα περισσότερα από αυτά που είδε ο κόσμος στα βίντεο. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο”.
 
Για το τι του αρέσει περισσότερο να κάνει, μέσα στο γήπεδο:

“Μου αρέσει να τα κάνω όλα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ομαδικός παίκτης. Θέλω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα απ’ την ομαδική επιτυχία να έρθει και η προσωπική”.

Για το αν είναι πρόκληση για αυτόν να κάνει ένα βήμα παραπάνω η ομάδα στη νέα σεζόν:

“Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτός ήταν άλλωστε και ένας ακόμη λόγος που με ώθησε στο να έρθω εδώ. Θα κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Να καταφέρουμε να μπούμε ακόμα και στους ομίλους του Europa League.”

Ενώ, το μήνυμα προς τους φίλους του ΑΡΗ:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήδη λαμβάνω πολλά μυνήματα από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο

Προτεινόμενα Άρθρα