Παίκτης-πρότζεκτ και με προοπτική

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται αναμένεται να φέρει και οριστικές εξελίξεις στις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις του ΑΡΗ.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και του εξτρέμ, όπου τα τελευταία 24ωρα κυριαρχούν στην επικαιρότητα τα ονόματα των Ντάνιελ Μαντσίνι και Ρομέν Φιλιποτό. Με τον δεύτερο να δίνει μία άλλη διάσταση βέβαια. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 31χρονος εξτρέμ χθες στο AllAboutARIS, η περίπτωσή του δεν προχώρησε από τους ανθρώπους του ΑΡΗ. Και μάλιστα το πήγε ένα βήμα πιο μακριά, υποστηρίζοντας ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα προχωρήσουν την περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Οσέρ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας παίκτης που αρέσει αρκετά τον ΑΡΗ, αφού οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν σε αυτόν αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Ματέο Γκαρσία. Και κυρίως ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία, ο οποίος στο μέλλον μπορεί να φέρει χρήματα στην ομάδα με ενδεχόμενη πώλησή του. Είναι με λίγα λόγια ένας παίκτης-πρότζεκτ και με προοπτική λόγω ηλικίας και ταλέντου. Απέναντι στον Φιλιποτό ο οποίος ναι μεν είναι έμπειρος αλλά πάνω από τα 30 και σε μία θέση όπου η ομάδα διαθέτει τους Λάρσον και Γκάμα. 

Μένει να φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα εάν η υπόθεσή του θα ολοκληρωθεί θετικά για τον ΑΡΗ ή αν θα προχωρήσει κάποια άλλη.

Προτεινόμενα Άρθρα