Κιλμάρνοκ, ΑΕ Λεμεσού και το… χάος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καμία ομάδα φόβητρο στον δρόμο των "κιτρινόμαυρων" για τον 3ο προκριματικό γύρο

H UEFA αργά χθες το βράδυ ανακοίνωσε τα γκρουπ εν όψει της σημερινής κλήρωσης του Europa League, περιορίζοντας παράλληλα τους πιθανούς αντιπάλους του ΑΡΗ.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μία πρώτη εικόνα για τους πιθανούς αντιπάλους τους στον 2ο προκριματικό γύρο. Και το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία ομάδα φόβητρο. 

Οι δύο ομάδες που ενδεχομένως θα πρέπει να προσέξει -και θα ελπίζει να αποφύγει- ο ΑΡΗΣ είναι οι Κιλμάρνοκ και ΑΕ Λεμέσου. Τα δύο ονόματα που ξεχωρίζουν από τη σχετική λίστα. 

Οι Σκωτσέζοι τερμάτισαν στην 3η θέση του πρωταθλήματος της χώρας τους, πίσω από Σέλτικ και Ρέιντζερς. Την ώρα που η ΑΕ Λεμεσού κατέλαβε την ίδια θέση στην Κύπρο, πίσω από ΑΠΟΕΛ και ΑΕ Λάρνακας. 

Από εκεί και πέρα επικρατεί το… χάος, με ομάδες πολύ υποδιαιέστερες του ΑΡΗ οι οποίες δεν αποτελούν φόβητρο σε καμία περίπτωση.Ομάδες από Αζερμπαϊτζάν, Ουαλία, Λευκορωσία, Νήσους Φερόε, Μάλτα, Ουαλία, Ρουμανία, Καζακστάν, Λουξεμβούργο, Βόρεια Ιρλανδία. Και μία από αυτές θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή κλήρωση για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα