Επένδυση και στο Ρύσιο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης… τάραξε τα νερά με το πλάνο του για το "Κλεάνιθης Βικελίδης", αλλά οι επενδύσεις του δεν θα περιοριστούν μόνο εκεί.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!”, ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην υλοποίηση ενός ακόμη φιλόδοξου πρότζεκτ. Ενα πλάνο το οποίο αφορά τις εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Αφού πέρυσι προχώρησε στην ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου, πλέον στοχεύει στην επέκταση του προπονητικού κέντρου με την μίσθωση και την σταδιακή μεταβίβαση των ακινήτων που βρίσκονται ακριβώς δίπλα, έκτασης 50 στρεμμάτων. 

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Πέμπτη, ο Καρυπίδης είχε συνάντηση με τον  Κώστα Ντονόπουλο, ιδιοκτήτη- μαζί με τον αδερφό του- του διπλανού ακινήτου στο Ρύσιο και συμφώνησαν στην μίσθωση και μεταβίβασή του προκειμένου να αρχίσουν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες. 

Το πλάνο που υπάρχει περιλαμβάνει τη δημιουργία τριών ολοκαίνουργιων γηπέδων που θα στεγάσουν τις Ακαδημίες και τις ομάδες υποδομής του ΑΡΗ από την Κ-6 ως την Κ-19, λύνοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα στα σχέδια που ολοκληρώνονται άμεσα περιλαμβάνεται και η ανέγερση ενός κτιρίου που εκτός από τα αποδυτήρια θα έχει εστιατόριο και ένα χώρο στον οποίο θα μπορούν να κάθονται οι γονείς των μικρών αθλητών του ΑΡΗ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το ένα υπό μεταβίβαση ακίνητο έχει εν ισχύ άδεια για την ανέγερση 5άστερου ξενοδοχείου κάτι που δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τις συζητήσεις που κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης με τους κινέζους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!” όλη η επένδυση προβλέπεται να φτάσει τα 2εκ ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα