Με το βλέμμα του στην Ευρώπη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι το πρόσωπο των ημερών στον ΑΡΗ, με αφορμή την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και τη συμφωνία του με την ομάδα.

Τα παραπάνω αρχίζουν να μπαίνουν σιγά-σιγά στην άκρη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Νιγηριανός θα σταματήσει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Το αντίθετο μάλιστα. 

Με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι για έναν χρόνο, το ζητούμενο είναι η αγωνιστική του κατάσταση. 

Οι εξετάσεις του πήγαν καλά και φάνηκε το αποτέλεσμα των προπονήσεων που έκανε μόνος του όλο το προηγούμενο διάστημα. Σίγουρα η φυσική του κατάσταση έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, όμως το ζητούμενο είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που του λείπει. 

Ο σύμμαχος του Ιντέγε είναι ότι έχει μπροστά του ένα καλοκαίρι και δεν χρειάζεται να κληθεί άμεσα για να παίξει σε κάποιο ματς. Δηλαδή σε αντίθεση με τον Γενάρη, πρόκειται για μία μεταγραφή καλοκαιριού για την οποία υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια. 

Σε περιπτώσεις όπως του Ιντέγε, απαιτείται περίπου 1,5 με 2 μήνες ώστε ο παίκτης να επανέλθει στα απαιτούμενα επίπεδα ετοιμότητας. Ο Νιγηριανός δεν χάνει χρόνο και έχει βάλει στόχο να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για τα παιχνίδια με την ΑΕ Λεμεσού. Και αν μέχρι τότε δεν είναι 100% έτοιμος, τουλάχιστον θα μπορεί να προσφέρει για κάτι παραπάνω από ένα 60λεπτο. Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον δεν προκύψει κάτι στην πορεία, θα είναι κανονικά στη διάθεση του Παντελίδη για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα