"Δεν απολάμβανα πια το ποδόσφαιρο"

από Αντώνης Γκάτζιος

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση ο Φερνάντο Τόρες μίλησε για τους λόγους της αποχώρησής του από την ενεργό δράση.

Ο σπουδαίος Ισπανός επιθετικός έκανε γνωστή την πρόθεσή του να μην συνεχίσει να αγωνίζεται μετά από 18 χρόνια καριέρας. Πριν από λίγες ώρες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Τόκιο αποκάλυψε ότι πλέον δεν απολάμβανε να παίζει ποδόσφαιρο. 

«Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθατε σε μία τόσο σημαντική στιγμή για εμένα. Το τελευταίο παιχνίδι μου θα είναι στις 23 Αυγούστου στην αναμέτρηση της Sagan Tosu με τη Vissel Kobe, στην οποία αγωνίζονται οι φίλοι μου, Αντρές Ινιέστα και Νταβίντ Βίγια. Θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Άκουσα το σώμα μου, δεν το απολάμβανα πια όσο πριν και θεώρησα πως είναι πιο ειλικρινές να σταματήσω τώρα το ποδόσφαιρο. Θέλω να αποχωρήσω με καθαρή τη συνείδησή μου. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλα όσα έχω ζήσει με όλες τις ομάδες που έπαιξα. Είχα την τύχη να παίξω σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και να κατακτήσω τα πιο σημαντικά τρόπαια, οπότε αισθάνομαι τυχερός» είπε ο Τόρες, ο οποίος απάντησε και σε ερώτηση για τους συμπαίκτες που ξεχώρισε στην καριέρα του.

«Ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Τζον Τέρι και ο Κάρλες Πουγιόλ ήταν οι πιο ιδιαίτερες προσωπικότητες, με τις οποίες συνεργάστηκα» ήταν τα λόγια του. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα