Ειρήνη και Θόδωρος Καρυπίδης σήμερα στο Ζάππειο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Υπογράφονται συμφωνίες και με την νέα εταιρεία που έχει τις μετοχές της ΠΑΕ, μεγαλώνοντας έτσι τις επιχειρηματικές κινήσεις των Θόδωρου και Ειρήνης Καρυπίδου και ανοίγοντας δρόμο για νέες συμφωνίες.

Στο Ζάππειο Θοδωρος και Ειρήνη Καρυπίδη. Η φωτογραφία με τα δύο αδέρφια κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

H πρωτοβουλία του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Hellenic Trade Council, του οποίου εκπρόσωπος είναι η Ειρήνη Καρυπίδου ,(HETCO) «One Belt, One Road: Chinese AI landing in Greece» φιλοδοξεί να επεκτείνει το νέο «Δρόμο του Μεταξιού» στον τομέα της καινοτομίας.

Η DeepBlue Technology ιδρύθηκε το 2014 στη Σαγκάη και αποτελεί τη Νο1 αναπτυσσόμενη εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα των ΑΙ τεχνολογιών.

Ηγείται σε διεθνές επίπεδο της έρευνας και ανάπτυξης ΑΙ εφαρμογών και έχει πετύχει την ευρεία είσοδό της στην παγκόσμια αγορά νέων τεχνολογιών, όπως Deep Learning, Machine Vision, Self-Driving, Biometrics, Data Mining, Handwriting Recognition Technology, intelligent Robots, AI chips, intelligent retail, intelligent city, intelligent security, intelligent education. Δραστηριοποιείται συνολικά σε 17 χώρες ανά τον κόσμο και διαθέτει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα