Ο Ματάις Ντε Λιχτ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ντε Λιχτ: "Πάντα ήθελα να μοιάσω στον Κριστιάνο Ρονάλντο!"

Ο Ματάις Ντε Λιχτ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που πιθανότατα θα συναντήσει στη Γιουβέντους.

Τον θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε σε συνέντευξή του στο «Voetbal International» ο στόπερ Ματάις Ντε Λιχτ.

Ο Ολλανδός στόπερ του Άγιαξ έσταζε μέλι για τον Πορτογάλο επιθετικό, με τον οποίο αναμένεται να συμπορευτεί στη Γιουβέντους στο άμεσο μέλλον. 

“Πάντα ήθελα να μοιάσω στον Κριστιάνο Ρονάλντο! Από τότε που παίζαμε ποδόσφαιρο στον κήπο. Η πρώτη ποδοσφαιρική φανέλα που είχα ήταν αυτή που φορούσε όταν αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”, ήταν τα λόγια του 19χρονου αμυντικού.  

Σκληρό μάθημα από τις ΗΠΑ στην U19
Προηγούμενο άρθρο Σκληρό μάθημα από τις ΗΠΑ στην U19
Επόμενο άρθρο Βγήκαν μαχαίρια στη Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με δύο τραυματίες
Βγήκαν μαχαίρια στη Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με δύο τραυματίες

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News