Βέλεθ: "Να δουλέψουμε πολύ καλά αυτές τις δύο εβδομάδες στην Ολλανδία"

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα ζήτησε συγκέντρωση απ’ ολους ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων

Για τις υψηλές προσδοκίες της νέας σεζόν:

“Εϊναι καινούρια χρονιά. Πράγματι υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους. Υπάρχουν νέοι παίκτες στην ομάδα και θα δουλέψουμε όλοι για να είμαστε έτοιμοι με την ΑΕ Λεμεσού.”

Για το που βάζει τον πήχη ο ίδιος:

“Για εμένα είναι πολύ σημαντικές αυτές οι δύο εβδομάδες, ώστε να δουλέψουμε μαζί και να γίνουμε ομάδα. Να ετοιμαστούμε για τα δύο Ευρωπαϊκά μας παιχνίδια και να πάρουμε την πρόκριση όλοι μαζί.”

Για τις ελάχιστες αλλαγές στην μεσοαμυντική γραμμή:

“Σημαντικό που είμαστε τα ίδια πρόσωπα γιατί θα υπάρχει συνοχή. Μοναδικό νέο πρόσωπο θα είναι ο Σούντγκρεν. Είναι σημαντικό να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, όπως με τον Ματίγια και τον Σιώπη.”

Για τις μεταγραφικές προσθήκες του ΑΡΗ:

“Είναι σημαντικό ότι ήρθαν δύο πολύ καλοί παίκτες που θα μας ανεβάσουν το επίπεδο. Ο Ντουάρτε είναι καλός παίκτης, όπως και ο Ιντέγε που έχουμε παίξει αντίπαλοι.”

Για το αν είναι καλύτερο να παίζεις μαζί ή απέναντι στον Ιντέγε:

“Καλύτερα να παίξεις μαζί με τον Ιντέγε”.

Για την κλήρωση του ΑΡΗ:

“Είναι η χειρότερη ομάδα για να παίξει σε αυτόν τον προκριματικό. Ξέρω κάποιους παίκτες από την Λεμεσό. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την πρόκριση.”

Για το τι περιμένει ο ίδιος:

“Ήταν έκπληξη ευχάριστη αυτό που έζησα τη πρώτη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αγαπάω τους οπαδούς. Σημαντικό να κάνουμε ένα βήμα μπροστά”

Προτεινόμενα Άρθρα