Φιλιποτό: "Είχα πρόταση με πολύ καλό συμβόλαιο από τον ΑΡΗ"

από Γιώργος Γκάτος

Χαρακτήρισε μια ωραία περιπέτεια την υπόθεση μεταγραφής του στον ΑΡΗ, αλλά εξήγησε τους λόγους που υπέγραψε με τη Νιμ

Ο Ρομέν Φιλιποτό ήταν από τους πρώτους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΑΡΗ για τα “πλευρά” της επίθεσης, όμως η περίπτωση του εγκαταλείφθηκε νωρίς και ο ίδιος συνέχισε τη καριέρα του στη Νιμ. 

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος εξτρεμ δήλωσε αρχικά στο “le10sport.com”: “Είχα προτάση από την Μπρεστ, που έφτασε σε προχωρημένο επίπεδο. Στην αρχή του καλοκαιριού είχα πρόταση από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, ο οποίος στη συνέχεια υπέγραψε τον Λίντσεϊ Ρόουζ. Μου πρόσφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο και την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Europa League”.

Στην συνέχεια, ρωτήθηκε για την άρνηση του να αγωνιστεί στο Europa League με την φανέλα του ΑΡΗ: “Αρνήθηκα την προσφορά για να μείνω στην Γαλλία και να αγωνιστώ με την Νιμ. Ήταν μια ωραία περιπέτεια αυτή με τον ΑΡΗ και την Ελλάδα. Σκέφτηκα πολλά πράγματα, δίστασα αλλά βαθιά μέσα μου γνώριζα ότι ήθελα να επιστρέψω στη Νιμ. Υπάρχει ένα “καυτό” πρότζεκτ. Οι οπαδοί της θέλουν να βλέπουν τους παίκτες να παλεύουν μέσα στο γήπεδο, να ιδρώνουν την φανέλα. Αυτή είναι και η αγωνιστική μου φιλοσοφία.

Προτεινόμενα Άρθρα