Καίγεται για 1+1 χαφ ο Παντελίδης

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Απαραίτητη άμεσα η προσθήκη ενός παίκτη που θα κάνει την διαφορά στο χώρο του κέντρου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Η απώλεια του Μανώλη Σιώπη ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική για τον ΑΡΗ και αυτό δεν αποτελεί μυστικό. Κάθε άλλο. Ωστόσο η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και πρέπει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δυο όμως είναι οι άξονες στους οποίους θα κινηθεί η ομάδα και εξηγούμαστε. Ο Σάββας Παντελίδης ξέρει την κομβική σημασία του αμυντικού χαφ στον τρόπο παιχνιδιού του. Θέλει, λοιπόν, να καλυφθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα το κεντό του Σιώπη, αλλά εδώ πρέπει να σημειώσουμε το εξής. Ο ΑΡΗΣ έχει βγει στην αγορά για χαφ. Για την ακρίβεια για 2 χαφ. Ο ένας που πρέπει να…κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ο έτερος που μπορεί να περιμένει και να…περιμένουμε για αρκετά αργότερα μέσα στην μεταγραφική περίοδο.

Επομένως η ομάδα πάει για έναν χαφ άμεσα- ήδη τόσο το τμήμα σκάουτινγκ όσο και ο ίδιος ο προπονητής περνάνε από κόσκινο πολλές περιπτώσεις- και έναν ακόμα χωρίς να τους δεσμεύει η αμεσότητα της πρώτης περίπτωσης ενόψει των ματς με τους Κύπριους. Κανεείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η ομάδα ναι μεν ρίχνει ένα παροδικό βάρος στην Ευρώπη, αλλά η προετοιμασία και οι μεταγραφές της αφορούν όλη την σεζόν και ορθώς κινείται για παραπάνω από μία περιπτώσεις.

Εξελίξεις αναμένονται εντός των ημερών, διαφορετικά ο Σάββας Παντελίδης μάλλον θα χάσει τον ύπνο του και αυτό δεν είναι φυσικά καλό για κανέναν…

Προτεινόμενα Άρθρα