Ανακοίνωσε τον Κνετ ο Παναιτωλικός

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1990 και τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν στη Βάκερ Ίνσμπουργκ

Την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα Κρίστοφερ Κνετ ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου υπέγραψε συμβόλαιο με τον Αυστριακό γκολκίπερ έως το καλοκαίρι του 2021. Ο Κνετ αγωνίστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν στη Βάκερ Ίνσμπρουκ. Μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα της Αούστρια Λούστεναου, της δεύτερης ομάδας της Χόφενχαϊμ, ενώ βρέθηκε και στα τμήματα υποδομής της Αούστρια Βιέννης.

Ο Κρίστοφερ Κνετ ανήκει από σήμερα στην ομάδα μας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1990 και τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν στη Βάκερ Ίνσμπουργκ.

Στις δηλώσεις του τόνισε: «Είχα πολύ καλές πληροφορίες από συμπατριώτες μου που πέρασαν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή, ερχόμενος σε ένα οργανωμένο και σοβαρό κλαμπ. Ανυπομονώ να αρχίσουμε δουλειά για να διεκδικήσουμε το καλύτερο τη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας τους στόχους της ομάδας και ικανοποιώντας τους οπαδούς μας».

Προτεινόμενα Άρθρα